Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Adatvédelmi nyilatkozat

A First Step Társkereső, azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit, hogy biztosítsa regisztrált felhasználóit, valamint a weboldalunk látogatóit adataik védelméről. Az adatkezelés során maradéktalanul betartjuk a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait.

Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

A www.firststep-tarskereso.hu weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználók látogatásait. Ezeket az adatokat, továbbá a regisztrációs adatokat elemezve a First Step Társkereső a weboldal egyes részeire vonatkozó látogatottsági statisztikákat és felhasználói listákat készít. Ezeket a dokumentumokat a First Step Társkereső összesített és feldolgozott, személyre nem visszabontható, egyedi személyi azonosítókhoz nem kapcsolható formában sem jogosult partnereinek átadni.

A www.firststep-tarskereso.hu weboldal további weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen weboldalak tartalmának szerzői joga valamint jogi felelőssége ezen oldalak tulajdonosait illeti meg. A First Step Társkereső nem vállal felelősséget és garanciát ezeken a weboldalakon található anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá az oldalak tartalmáért és adatvédelmi megoldásaiért.

A First Step Társkereső jogosult a regisztrált felhasználónak hírlevelet kiküldeni a megadott elektronikus levélcímre. A First Step Társkereső nem vállal felelősséget a hírlevelek elküldésének elmaradásából származó semmilyen közvetlen ill. közvetett kárért.

A First Step Társkereső a hírlevélre történő regisztráció során tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - a felhasználó hozzájárulása nélkül – más, harmadik fél számára hozzáférhetővé, kivéve az erre vonatkozó jogszabályi kötelezettség eseteit.

A First Step Társkereső az Ön által megadott adatokat kizárólag arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Ügyfeleink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban olvashatja.

adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71815/2014.

First Step Társkereső 

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink