Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Bemutatkozás

Szakmai stábunkat olyan szakemberek alkotják, akik színes, érdekes és sokrétű személyiségek. Mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy változni és változtatni szeretnénk, kihozva magunkból mindazt, ami önbizalmat, erőt és lehetőséget jelent partnereinknek. Kíváncsian és érdeklődve várjuk társkereső tagjainkat, mert úgy gondoljuk, hogy kis lépéseket kell tennünk annak érdekében, hogy eljussunk a nagy érzelmekhez. Közösen, összedolgozva, lépésről lépésre haladva bízzunk egymásban és tegyük meg együtt az első lépést.

 

G. Varga Éva

Irodavezető

Célom, hogy saját társkeresési tapasztalataimat és szerzett tudásomat ötvözve, egy olyan szolgáltatást tudjak nyújtani kollégáimmal, ami részletes, személyre szabott igényeket elégít ki. Szakmai kompetenciánk, emberismeretünk és saját emocionális érzékenységünk lehetõvé teszi, hogy minden igényt kielégítsünk. Garantáljuk a hagyományos értékrend tiszteletét, a komoly, õszinte hozzáállást, a következetes és lelkesítõ támogatást. Igyekszünk ügyfeleinknek egy olyan csapat részvételi lehetõségét biztosítani, ahol a társkeresésen túl, egyéni fejlõdésüket is lehetõvé tesszük.

elválasztó

Hegymegi Fanni

Irodavezető

Amikor kislány voltam, mindig arról álmodtam, hogy támogatni és segíteni fogom az embereket. Ha erre gondolok szabadnak, erősnek és bátornak érzem magam. Most, hogy lehetőséget is kaptam, az a tervem, hogy olyan irodaként éljünk partnereink tudatában, ahol végre mindenki elhiheti magáról, hogy szerethető, ahol regenerálódva erőt gyűjthet, átértékelheti a dolgait és ahol nyithat mások irányába is. Sokszor úgy érzem, én is velük együtt teszem meg az első lépéseket. Ezért is tudok lelkesedni az interjúk iránt, ezért tudom izgatottan várni a közös programokat, szorgalmasan invitálni profibbnál profibb szakembereinket és ezért él bennem az a vágy, hogy egy-egy beszélgetés és közös munka után felszabadult, mosolygós emberek nézzenek majd rám. Hatalmas boldogság számomra, hogy olyan szakmai stábbal tudom ezeket az álmokat megvalósítani, akiktől élvezetes és izgalmas tanulni. Köszönöm nekik.

   

 

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink