Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 
5 indok, hogy miért gondolja azt a férfi, hogy a nő csak játszadozik
2017
júl. 1
 

A férfiaknak is van lelkük, szívük. Őket is meg lehet bántani. Figyeljünk oda rájuk. Ha játszadozni szeretnénk, jó ha tudjuk, nem mindenki nyitott és vevő rá. Sőt.

1. ELTŰNIK, MAJD ÚJRA ELŐBUKKAN

Bizonytalanságot és komolytalanságot tükröz. Ez a "vagyok is meg nem is" játék, inkább gyerekes játszmázást mutat. Sokan hiszik azt, hogy ez izgalmas és majd felerősödik a férfi érzelme attól, hogy játszadozik vele a nő, de ez egy idő után idegesítő és kiábrándító lesz a férfiak számára. A játék az nem játék. Érzelmekkel nem illik játszani.

2. NEM FIGYEL ARRA, AMIT MOND NEKI A FÉRFI

A figyelmetlenség nemtörődömséget jelent. Ha valakire nem vagy kíváncsi, akkor utasítsd el kedvesen a közeledését és ne hagyd, hogy feleslegesen udvaroljon. Ha pedig továbbra is engeded, akkor pedig ne a figyelmetlenségeddel próbáld meg elvenni a kedvét a flörtöléstől. Ha valaki nem szimpatikus, egyenes válasszal állítsd le.

3. AZ ÜZENETET MEGKAPJA, MEGNYITJA ÉS NEM VÁLASZOL

Ha beszélget két ember ott sem csináljuk azt, hogy amikor úgy tartja kedvünk ott hagyjuk és válaszra sem méltatjuk a másikat. Ez is játszma. Ha azt hisszük, hogy a válaszadás késleltetése miatt a férfit majd jobban érdekli egy nő, akkor nagyon téved. A férfiak szeretik a vagány, értelmes, vicces, vagy éppen kedves mondatokat, válaszokat. A hallgatás helyett inkább beszélgessünk. Vagy írjunk. A virtuális udvarlásnál is érdemes odafigyelni a másikra és  válaszolni.

4. SZERETNE RANDIZNI, MAJD AZ UTOLSÓ PILLANATBAN LEMONDJA

Lehet, hogy nyomós indoka van annak, hogy valaki az utolsó pillanatan lemondja a találkozót, de ne gondolja azt senki, hogy a férfiak nem készülnek a randevúkra. Képzeljük magunkat a helyükbe. Azzal, ha elhívnak valakit egy kávéra, teára, a férfi már döntött és tette annak érdekében, hogy jobban megismerje a nőt. Mindezt azzal tudjuk a legjobban megköszönni, ha elmegyünk a találkozóra, így a férfi is megmutathatja azt, hogy milyen ember valójában. Az utolsó pillanatban lemondott találkozók csak bátortalanná teszi a férfiakat és ez a jövőben senkinek nem lesz jó.

5. MÁS FÉRFIAKKAL IS TALÁLKOZGAT

Nem azt  mondom, hogy üljön otthon mindenki és ne beszélgessen senki senkivel. Főleg az ne, aki ismerkedik. Aki meg párkapcsolatban van, arról már ne is beszéljünk. Itt az egyértelmű jelzésekről és választásról beszélek. Ha eldöntöttük, hogy valakit ténylegesen szeretnénk megismerni, akkor horgonyozz le nála. Az ide-oda ugrálásból még soha nem sült ki semmilyen jó dolog. 

 First Step Professzionális Társkeresés |SZÍVÜGYÜNK|

www.firststep.hu
Szánjunk időt egymásra, ne csak mindig másra!
#firststep #szivugyunk #hegymegifanni

 

Megosztás: Megosztás a Facebook-hoz Megosztés a Google Reader-hez Megosztás a Pinterest-hez Megosztás a Twitter-hez

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi bejegyzések


Bemutatkozás

Tagságok

Regisztráció

 
összes kategória »
 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink