Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 
10 férfi tulajdonság, amit értékelnek a nők egy párkapcsolatban.
2017
júl. 14
 

Sokszor nem vesszük észre a körülöttünk lévő értékeket. Pedig egy mosoly, egy kedves szó, vagy a tudat, hogy van párom, már értékesnek mondható. 10 olyan tulajdonságot soroltam fel, amit mi nők, szeretünk a férfiakban.

1. MEGBÍZHATÓSÁG 

 
Megbízhatóság, biztonság. Egy nőnek szüksége van arra, hogy érezze, bízhat a férfiban. A link,   szétszórt, megbízhatatlan ember egyáltalán nem vonzó. Sok bizalmatlan és bizonytalan embert ismerek, akik nehezen, vagy egyáltalán nem nyílnak meg. Emiatt vannak a félreértések, a félrelépések és a rövid érzelemmentes kapcsolatok. 
 

2. FIGYELMESSÉG 

 
A figyelemnek értéke van. Ha időt és energiát fordítasz a másik emberre, azt érdemes észrevenni és értékelni. Nem minden férfi képes erre. Hiszen sok esetben gyengeségnek fogják fel. Pedig milyen jól esik a nőnek, ha kap egy szál virágot, vagy egy kis csokit, esetleg egy kedves üzenetet. Ezek a kedves gesztusok építik és ápolják a kapcsolatot. 
 

3. FÉRFIAS MEGJELENÉS 

 
Legyen szó lazaságról, eleganciáról, vagy éppen sportosságról. A lényeg, hogy az összhatás rendben legyen. Hiszen, ha egy férfi jól érzi magát a bőrében, akkor pozitív kisugárzása lesz. És ezt nagyon szeretik a nők. 
 

4. NYITOTTSÁG 

 
A morcos, szomorú férfiakat nem veszik majd észre a nők. Vagy ha mégis, biztos nem az lesz az első gondolata, hogy én vele szeretném leélni az életemet. A nyitottság, az új dolgok megismerése és az ismeretlen felfedezése, állandó izgalmat jelent. Ha valaki érdeklődő, mindig lesz motivációja az új megismerése iránt. 
 

5. HUMOR 

 
Nevetés, viccelődés, kacagás, bolondozás, hülyéskedés. Ez az örök fiatalság titka és minden kapcsolat alapja. Egy nevetésből ölelés lehet, egy bohóckodásból csók születhet, egy viccből csipkelődés. Fontos, hogy mindez mindennapos legyen. Pozitív kisugárzás, mosoly, kacagás. 
 

6. KITARTÁS 

 
Az ember kerülhet nehéz helyzetbe. Mégis fontos, ha van kitartása. Legyen szó munkáról, magánéletről, tervekről, célokról. Kitartásra szükség van. Ez erőt ad minden kapcsolatnak. Ha egy férfi hajt a szeretteiért, a barátaiért, a munkahelyi sikereiért, az előrelépéséért, küzd a sportban, akkor ezek mind-mind a kitartását mutatják. És ha ezt egy nő érzi, akkor tudni fogja, hogy a férfi életük igazi hajtómotorja. 
 

7. ERŐ 

 
A nő biztonságra vágyik. Egy erős támaszra. Ami soha nem gyengül el. Akire mindig lehet számítani és a gyengébb pillanatokban is megtart. A nő az erősebb nemre vágyik. Ez minden férfiasság alappillére. Egy erős férfi egyben tud tartani nemcsak egy párkapcsolatot, hanem egy egész családot is. 
 

8. GYENGÉDSÉG 

 
A legkülönlegesebb kombináció, akkor ha egy erős férfi nagyon gyengéd is tud lenni. Egy érintés, egy kedves gesztus, egy ölelés, egy biztató szó. Ezekben nincs semmi férfiatlan. Mindaddig, amíg valaki nem esik túlzásba. 
 

9. SZERETET 

 
Tiszta, őszinte, feltétel nélküli szeretetre vágyik minden ember. Arra, hogy valaki meglássa benne az értéket, a jót és a különlegeset. A szeretet a legnagyobb kincs. 
 

10. HŰSÉG 

 
Aminek a szeretet, a tisztelet és egy döntés az alapja. Nem lehet erőltetni, sem kötelezni valakit arra, hogy hűséges maradjon. De a korrektség azt diktálja, hogy ha valaki nem tud hűséges maradni, akkor vagy szakítson és engedje el társa kezét, vagy ne bonyolítsa az életét. Ez a pillanatnyi életérzés, elillanó gyógyír minden sebre. Ha pedig tényleg megszeret mást a férfi, akkor pedig engedni kell. 
 

First Step Professzionális Társkeresés

|SZÍVÜGYÜNK|

www.firststep.hu

Szánjunk időt egymásra, ne csak mindig másra!

#szivugyunk #hegymegifanni #firststep

Legutóbbi bejegyzések


Bemutatkozás

Tagságok

Regisztráció

 
összes kategória »
 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink