Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 
Jelzések, amiket jó ha egy férfi észrevesz!
2017
júl. 9
 

Sokszor hallom a férfiaktól: Nem értem a nőket! A titok nyitja a figyelem. Hiszen a nők folyamatos jelzéseket adnak akkor, ha valaki szimpatikus számukra. Férfiak. Figyeljetek.

1. SZEMKONTAKTUS - NEM EGYSZER, TÖBBSZÖR

 
A pillantások sokat elárulnak. A kíváncsiságot mindenképp. A bámulás illetlen, de ha rád pillant egy nő, ráadásul nem is egyszer, hanem többször, biztos lehetsz abban, hogy felkeltetted az érdeklődését. Általában ilyenkor a férfiak többsége elkapja a tekintetét, de érdemes utána újra visszapillantani, főleg akkor, ha tényleg érdekel a lány. Ez bátorságot, magabiztosságot mutat a nők irányába, akik rögtön azt gondolják majd, hogy "tetszem a férfinak és ő ezt nyíltan fel is vállalja". 
 

2. MOSOLLYAL KÍSÉRVE

 
Ez egy olyan plusz jel, amivel azt sugallja, szimpatikus vagy számára. Ha van bátorságod és szívesen megismernéd, kezdeményezz. Mosolyogj vissza bátran és hívd meg egy italra.
 

3. BESZÉLGETÉS KÖZBEN MEGÉRINT

 
Ez egy olyan jelzés, amit akkor is észrevesz az ember, ha nem akarja. Kedvességet, nyitottságot, közvetlenséget jelent. Férfiként nem olyan jó ötlet az első beszélgetéskor viszonozni az érintéseket. Inkább konstatáld és figyeld a hölgy további jelzéseit.
 

4. SOKAT KÉRDEZ, ÉRDEKLŐDIK

 
Csacsogásnak is gondolhatod, pedig csak érdeklődésről van szó. A kérdésekre adott válaszaidból szeretne téged és a gondolataidat jobban megismerni. Legyél nyitott és kommunikatív, vagy ha te nem ilyen típus vagy, akkor legalább vedd át a kérdező szerepét. Ezzel jelezheted, hogy szívesen beszélgetsz vele, de inkább meséljen magáról ő.
 

5. IMÁDJA ÉS KACAG A POÉNJAIDON

 
Ha kacag, nevet, mosolyog már biztosan kijelentheted, hogy szimpatizál veled. Ezek hétköznapi dolgoknak számítanak, de ha egy nő élvezi és érti a vicceidet, azt mutatja, hogy egy húron pendültök. Neked is jó visszacsatolás ez, hiszen látod majd, hogy mennyire tudja elengedni magát.
 

6. VICCELŐDIK, HUNCUTKODIK

 
Ezt a nők akkor csinálják, amikor szeretnék felhívni magukra a figyelmet. Vicceskedéssel, huncutkodással próbalják kedvesen a tudtodra adni: szimpatikus vagy. 
 
First Step Professzionális Társkeresés |SZÍVÜGYÜNK|
www.firststep.hu
Szánjunk időt egymásra, ne csak mindig másra!
Fotó: www.pexels.com
Megosztás: Megosztás a Facebook-hoz Megosztés a Google Reader-hez Megosztás a Pinterest-hez Megosztás a Twitter-hez

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi bejegyzések


Bemutatkozás

Tagságok

Regisztráció

 
összes kategória »
 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink