Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

First Step Plus

Társkereső tagjainknak szeretnénk felajánlani azt a lehetőséget, hogy lassan, kis lépésekkel tegyék meg a társkereséshez vezető utat. Ehhez olyan plusz szolgáltatásokat találtunk ki, melyek közül minden aktív tagunk választhat. First Step Plus szolgáltatásaink ÖNBIZALMAT, MOSOLYT, LENDÜLETET és nagyobb ESÉLYT adnak arra, hogy partnereink megtalálják az elvárásaiknak megfelelő társat.

 

 

Élet-Fotózás
Sokan nem hiszik el, hogy az önbizalom egyetlen egy lépéshez kell, egy elhatározáshoz, hogy igen, eljössz egy fotózásra. Ez egy kicsi lépés, ezért kicsi önbizalom is elegendő hozzá. Hozd ki magadból a legjobbat úgy, hogy a képek láttán együtt mondhassuk ki: "WOW"!

további részletek »
Asztro-Step
Aktív profilod kiegészítéseként egy olyan asztrológiai elemzéssel szolgálunk, ami nemcsak neked, hanem leendő párodnak is segítséget jelent veled és párválasztási szokásaiddal kapcsolatban.

további részletek »
Konzul-Társ
Egy olyan személyre szabott társkereső tréninget kínálunk, ahol azokra a kérdésekre adunk választ, mely nemcsak gondolkodásra, hanem az első lépések megtételét követő határozott tettekre buzdítanak! A cél: egy olyan párkapcsolat kialakítása, amiben jól érzed magad.

további részletek »
 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink