Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Asztro-Step

 

Asztro Peti

Asztro- Step

Amennyiben ismerjük a Nap jegyét és az Ascendensünket, már jóval összetettebben látjuk magunkat. Azonban valóban ránk szabott tanácsokat csak egyedi elemzés során kaphatunk, amely figyelembe veszi az összes bolygót, jegyet és ezek fényszögeit, amelyek befolyásolják kapcsolatainkat.

Bár minden kapcsolat más és más, mindannyian tapasztalhattuk, hogy az egyedi kapcsolatok és élmények ellenére részben ugyanazt „visszük bele” párválasztásunkba, vagy – ha a felszínen nem is mindig nyilvánvalóan – hasonló típusú vagy számunkra hasonló tapasztalatot nyújtó partnerrel alakítunk ki kapcsolatot, vagy éppen mi követünk el ugyanolyan hibákat.

Asztrológiai elemzésünk nem csak önmagunknak lehet érdekes, hanem leendő partnereinknek is segítséget nyújthat a döntés során.

 

 Ha szeretnél igényelni egy részletes Asztro-Stepet,

add meg adataidat és

Születési év: Hónap: Nap: Óra: Perc:

igényeld saját profilod kiegészítéseként.

 A Nap jegye- igaz, a legfontosabb, ám mégis- csak egy eleme az asztrológiai képletünknek. Sokkal összetettebb minden ember, mint hogy a jegyek által 12 típusba sorolva általános tanácsokat lehessen adni a legfontosabb kérdésekre, köztük a párválasztással kapcsolatos kérédésekre.


Háromoldals elemzésünk tartalma:

  1. Általános útmutató az elemzés értelmezéséhez.

  2. Pontos asztrológiai képlet.

  3. Ascendens jellemzés- a világhoz való általános hozzáállás, ahogy mutatjuk magunkat és ahogy mások látnak kapcsolatainkon keresztül

  4. Ascendens és Nap-jegy kombinált jellemzés- mozgatórugók, célok a másokkal való viselkedésünk mögött.

  5. Képletkontúr- általános személyiségkép és sors tendenciák valamennyi bolygó jegy és ház pozíciója alapján, amely árnyalja vagy erősíti Nap-jegyünk és Ascendensünk hatásait.

  6. Domináns házak- a Nap és a Születési uralkodó bolygójának házpozíciója, amely meghatározza életünk legfontosabb területét, amellyel legtöbbet kell foglalkoznunk életünkben.

  7. Diszpozitorok- életterületek közötti kapcsolat, amely azt mutatja meg, hogy honnan érkező hatásokra kell számítanunk és figyelnünk személyes fejlődésünk érdekében.

  8. A párválasztás szempontjából kiemelt házak (5. és VII.) és bolygók (Nap, Hold, Vénusz, Mars) vizsgálata: milyen bolygók, jegyek és fényszögek befolyásolják közvetlenül társkapcsolatainkat.

  9. Párválasztás szempontjából javasolt jegyek- Melyik az a 2-3 jegy, amelyik valószínűleg dominál az ideális partner képletében?

  10. Aktuális középtávú hatások, amelyek befolyásolják a párkapcsolatokat.

Kérjük vedd figyelembe, hogy amennyiben nem ismered pontos születési időpontodat, jellemzésed kevésbé lesz alapos és megbízható, mindazonáltal tartalmaz olyan fontos információkat, amelyek a napon elüli szülötteknél egyformán hatnak, így számodra is hasznos lehet.

Ha felkeltettük érdeklődésedet vagy esetleg kérdésed lenne, várjuk jelentkezésedet a tarskereso@firststep.hu címen.

elválasztó

First Step Társkereső Iroda  
Intelligens megoldás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink