Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Partner ajánlás

Ha aktív tagja szeretnél lenni irodánknak, kérlek kövesd a „De hogyan?" aloldalunk lépéseit: www.firststep-tarskereso.hu/de-hogyan . Miután elhatároztad, hogy velünk tartasz és aktív taggá válsz, már továbbítjuk is javasolt ügyfeleinket.

Házirend

Profil aktiválása >>

Az interjút követően elkészítettük profilodat. Az aláírt megállapodást feltüntetjük profilodban és az aktiválási díj ellenében már aznap megtesszük az első lépéseket. Ahhoz, hogy gördülékenyen és hatékonyan tudjunk haladni, szeretném veled megosztani, hogy milyen metódusban dolgozunk és hogy mire számíthatsz a közös munkánk során.  

elválasztó

Konzultáció (mindig az adott csomag határozza meg >>

Először is minden konzultációs napon kapsz e-mailben egy visszacsatolást tőlünk. Ezeken a napokon ajánlatot teszünk, várjuk észrevételeidet, gondolataidat. Ha időd engedi és telefonon is szeretnél velünk konzultálni, ezen a  napon a rendelkezésedre állunk.

Tagságaink és konzultációs időpontjaink >>

 

elválasztó

A kiajánlás folyamata!

 1) kiajánlás szabályai

Az interjú és a kiegészítő kérdések alapján választjuk ki azokat a potenciális ügyfeleinket, akik szimpatikusak lehetnek számodra. Mivel egy beszélgetésből csak az alap információkat kapjuk meg tőled, ezért szeretnénk kérni, hogy a kiajánlásokat követően mindig írj nekünk egy válaszlevelet a véleményedről, gondolataidról, kéréseidről, kéréseidről. Ez mindkettőnknek fontos, hiszen csak így tudunk hatékonyan és személyre szabottan dolgozni. A kiajánlás párhuzamosan történik, ami azt jelenti, hogy egyszerre érkezik hozzád is és az adott javasolt ügyfelünkhöz is a profil és az ajánlás.  

elválasztó

2) ajánlott partner kiküldése

​Profilod aktiválását követően küldjük ajánlatunkat. Kiküldéskor kapni fogsz egy értesítőt, ezt követően láthatod ajánlott partnerünk prof​i​lját. Ha megnézted és esetleg plusz kérdésed lenne, keress minket bátran. Ha átgondoltad a javaslatunkat, két lehetőség közül választhatsz:

a) Szeretnék találkozni vele!  b) Nem szeretnék találkozni vele!​

Bármelyiket is választod, fontos számunkra az, hogy megindokold választásodat. (csak írásban)

 

elválasztó

3) Szeretnél vele találkozni?

Ennek megfelelően, ha elfogadod a találkozás lehetőségét és te is szimpatikus voltál ajánlott partnerünknek, mindketten megkapjátok egymás elérhetőségét, melyről szintén kapsz egy értesítőt.​

  • Visszajelzés határideje: a kiajánlást követően maximum 5 nap
  • Elérhetőségek kiküldése: az elfogadást követően maximum 5 nap
 

elválasztó

4) kapcsolatfelvétel módja

Az elérhetőségek kiküldését követően a férfiakra bízzuk a kapcsolatfelvételt. Eddig a kapcsolatfelvételre két hetes időintervallumot jelöltünk meg, de szeretnénk mindezt módosítani, maximum 5 napra. Ha bármilyen okból kifolyólag a kapcsolatfelvétel elmarad, vagy időközben meggondolod magad, semmi gond nincs belőle, de megköszönjük, sőt kötelezően kérjük a tájékoztatást a félreértések elkerülése végett.

  • Kapcsolatfelvétel határideje: maximum 5 nap
 

elválasztó

5) Találkozás

A kapcsolatfelvételt követően nem szeretnénk zavarni az ismerkedést. A kérésünk csupán annyi, hogy jelezd, amint úgy érzed, hogy nem szeretnéd folytatni az adott ügyfelünkkel az ismerkedést. A korrektség kedvéért, mindezt irodánk is szívesen közli saját ügyfelével, de azt is megköszönjük, ha közösen meg tudjátok beszélni.​

  • Találkozás határideje: egyénre szabott, nem korlátozzuk

Ha a találkozást követően szeretnétek folytatni az ismerkedést, jelezhetitek mindezt irányunkba (e-mail). Ebben az esetben passzív státuszba kerültök, hogy nyugodtan, időkorlát nélkül tudjatok újra találkozni, beszélgetni, ismerkedni.

 

elválasztó

6) Nem szeretnék találkozni vele!​​

Ha az elutasítás mellett döntesz, szeretnénk kérni egy visszajelzést e-mailben, melyben megindokolod az elutasítás okát. Ez azért fontos számunkra, mert ezáltal is jobban megismerünk téged és kiajánlott ügyfelünknek is korrekt válasszal tudunk szolgálni. Nincs más teendőd, mint a tárgyban feltüntetni: Ajánlott partner neve & a visszautasítás oka. Elutasítást követően küldjük következő javaslatunkat.

  • Visszajelzés határideje: a kiajánlást követően maximum 5 nap
 

 

„Szánjunk időt egymásra, ne csak mindig másra!"

Szeretettel:

First Step Társkereső Iroda  
Intelligens megoldás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink