Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Partnereink

Kik a partnereink?

A mi társkereső ügyfeleink aktív életet élnek és ezért nincs idejük és lehetőségük társat keresni a szokásos módon,  és/vagy valóban nagyon különleges partnert keresnek.

Számos úr és hölgy a 25 -tól a 55 évesig megtalálható a társkereső ügyfeleink között, akik igénybe veszik diszkrét, kompetens és exkluzív szolgáltatásainkat. Társkereső ügyfeleink ténylegesen igényes társkereső emberek, diplomás és nem diplomás férfiak és nők, akik elfoglaltak, és szakember segítségével szeretnék lerövidíteni a társkeresés folyamatát.

A First Step Társkereső Iroda tagjainak többsége diplomás, egyetemet vagy főiskolát végzett társkereső. Nem véletlen, hogy legtöbb tagunk ebből a társadalmi rétegből származik. A társkeresés számukra jelenti a legnagyobb kihívást.


Miért is van ez így?

A  diplomás fiatalok többsége, tanulmányaik befejeztével szeretne mielőbb egy jó cégnél elhelyezkedni és megteremteni az anyagi feltételeket a családalapításhoz. Ebben az életszakaszban a karrier építése foglalja el a vezető szerepet. Ez a folyamat sokszor évekig is eltarthat, így megfigyelhető tendencia, hogy a diplomás emberek körében, különösen a diplomás nőknél, mind a házasságkötés, mind a gyermekvállalás ideje kitolódott a nem diplomás emberekhez képest.

Nagyon sok a 30 és 45 év közötti diplomás társkereső, akik az egyetem ill. főiskola utáni éveikben kevés hangsúlyt fektettek a magánéletükre, a társas kapcsolataikra és a munka töltötte ki a hétköznapjaikat, így nem találták meg a társukat vagy a kevés együtt töltött idő miatt, elhidegültek egymástól és elváltak útjaik. Társkereső irodánkban is ők vannak többségben. Valljuk be napi 10 12 óra munka után sokszor nincs is az embernek se kedve, se ereje kimozdulni, abban a reményben, hátha éppen most fut össze a nagy Ő –vel.

Amikor az ember egy szép napon rádöbben, hogy évek óta csak a munkájának él, hogy a baráti körében már szinte mindenki megházasodott vagy férjhez ment és ő maga is szívesebben töltené a szabadidejét társával és a saját gyermekeivel, akkor tényleg itt az idő, hogy megtegyünk az első lépést, és professzionális megoldást keressünk.

Társkereső Irodánk tevékenységének a középpontjában az ügyfeleink állnak, és ügyfeleink bizalma a mi legfőbb erényünk. Cégünk elkötelezte magát az igényes ügyfeleink nyújtott minőségi szolgáltatás mellett.

Kíváncsi vagy irodánk munkamódszerére? Regisztrálj, hogy jelentkezhess egy interjútra és találkozzunk egy előre egyeztetett időpontban egy kötetlen beszélgetésre.

First Step Társkereső Iroda  
Intelligens megoldás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére

 

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink