Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Társkeresés

Szeretnéd megtalálni a TÁRSADAT?

Mi ebben tudunk segíteni!

Hisszük, hogy társunk megtalálásának a kulcsa mindenkinek a saját kezében van.

A First Step Társkereső Iroda kizárólag csak olyan társkereső nőket és férfiakat mutat be egymásnak, akiknél az előzetes interjú és igény szerint személyiségteszt alapján, nagy az esélye a kölcsönös szimpátiának. Társkereső irodánk tapasztalata, szakértelme, a Te sikerednek a kulcsa. Kis stábunk azon fáradozik, hogy az igényeid felmérése alapján a biztos siker útjára terelje a társkeresést.

Adatbázisunkban számos diplomás és igényes társkereső orvos, ügyvéd, cégvezető, felsővezető, művész, vállalkozó, üzletember és különböző területeken tevékenykedő partner található. Elfoglaltságuk és a diszkréciót szem előtt tartva, szakember segítségével szeretnék lerövidíteni a társkeresés folyamatát, mellőzve az esetleges újabb kudarc élményeket.

Egy dolog közös társkereső tagjainkban: készek egy új kapcsolatra és szeretnék megosztani a mindennapok történéseit egy szerető társsal.

Ha szeretnéd mielőbb megtalálni társadat, legyél aktív társkereső tagunk,

regisztrálj és gyere el hozzánk egy interjúra.

 

Egyéni bánásmód, testre szabott, intelligens megoldás: mi minden egyes ügyfelünket önálló individuumként kezelünk. Csak olyan társkereső hölgyet, illetve urat mutatunk be neked, akit egy interjú során már személyesen megismertünk, és akinek a személyisége, értékrendje, életstílusa és mentalitása megfelel egyedi igényeidnek.
 
Hogy tedd meg az első lépést?
 
 
Első lépésként regisztrálj, hogy bekerülj adatbázisunkba, amit csak a társkereső iroda munkatársai látnak. A regisztráció a társkereső oldalunkon nem jelent automatikus tagságot. A regisztráció során a megadott e-mail címmel és jelszóval bejelentkezhetsz honlapunkra, ahol láthatod ingyenesen elkészült profilod vázlatát.  
elválasztó
Ha elfelejtetted a belépéshez szükséges adataidat, kattints az "elfelejtett jelszó" fülre, add meg e-mail címedet és azonnal generálunk neked egy új jelszót.  
elválasztó
Diszkréció
Az adataid nem jelennek meg a First Step Társkereső Iroda honlapján. Irodánk ügyfeleinek teljes diszkréciót garantálunk. Semmiféle adatot nem adunk ki a hozzájárulásod nélkül harmadik félnek.  
elválasztó
Fontos
Ebben az esetben még nem rendelkezel a választhatóság lehetőségével. Csak akkor történik partnerkiajánlás, ha egy személyes interjún részt veszel és megteszed azokat a lépéseket, melyek az aktív tagságig vezetnek.  
elválasztó
Interjú
regisztrációt követően, miután beléptél a megadott e-mail cím és jelszó segítségével, jelentkezhetsz egy kötetlen és kötelezettség nélküli beszélgetésre. Irodánk munkatársa felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen veled. Az interjú során egy őszinte, bizalmas beszélgetésre számíthatsz, ahol közösen kiderítjük igényeidet, prioritásaidat és kívánságaidat. Fontos számunkra a személyes találkozás, mert egyéni elképzeléseidnek megfelelő lehetőséget szeretnénk kínálni. Győződj meg egy személyes találkozás során a tevékenységünk színvonaláról, az egyedi, szakszerű bánásmódról és diszkréciónkról.  
elválasztó
Fontos 
Ha úgy érzed, hogy bizalmat ébresztettünk benned, az elképzeléseid egyeznek a mi ajánlatainkkal és szeretnél aktív partnere lenni irodánknak, akkor nem kell mást tenned, mint hogy kiválasztod a számodra legszimpatikusabb csomagot és az igényeidnek megfelelő First Step Plus szolgáltatás egyikét, hogy valós és reális képet adj magadról annak érdekében, hogy maximálisan és professzionálisan tudjunk képviselni.  
elválasztó
Aktív tagság
A regisztráció után automatikusan kapsz egy ingyenesen elkészített profil vázlatot és aktiválási díj ellenében, határozott ideig a választott First Step Plus szolgáltatásokat is igényelve, adatbázisunk aktív tagjaként kaphatsz majd randevú lehetőségeket.  
elválasztó
Fontos 
Ha már regisztráltál, interjún is voltál és választottál tagsági csomagjaink közül, aktiváljuk elkészült és igényeidnek megfelelően módosított profilodat, amit kizárólag az általunk javasolt, és az általad elfogadott hölgyek, illetve urak láthatnak.  
Tedd meg az első lépést az igazi társ felé és ismerd meg Önmagad!
Regisztrálj és jelentkezz egy interjúra!
 
Kérdés esetén:

 

Ha a regisztráció előtt bármilyen kérésed vagy kérdésed lenne, kattints alinkre, add meg elérhetőségedet és mi 24 órán belül visszahívunk!

 

 

First Step Társkereső Iroda  
Intelligens megoldás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére


 

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink