Bejelentkezés

Regisztráció
Miért érdemes? »
Elfelejtett jelszó »
 

Videóblog

Videoblogunkat Szívügyünk néven indítottuk csupán azért, hogy érzékeltessük, minden téma rólad és neked szól. Minden szó, minden mondat azért született meg, mert te inspiráltál és tőled kaptam azt a lendületet és bátorságot, ami segít és támogat engem/ minket az alkotásban.

#1 Az első lépés

Ebben a videóban megtudhatod, hogy miért indítottuk el ezt a youtube csatornát és azt is megosztom veled, hogy milyen témákat fogunk érinteni a jövőben.

 #2 Szeretetszükséglet

A videóból megtudhatod, hogy mi a nők és a férfiak alapvető szeretetszükségletei. 12 pontba foglalva végigvesszük megnyilvánulási formáit.

#3 Hűség

A hűség a legértékesebb dolog a világon. Ezt nem kell kiérdemelni. Nem kell érte harcolni. Ez szívügy. Döntés kérdése. Ugyanúgy, mint a szeretet. Szeretlek, mert szeretni akarlak. Hűséges vagyok hozzád, mert hűséges vagyok a saját érzésemhez, a saját döntésemhez. Hű vagyok magamhoz. Korrekt és tudatos. A legfontosabb, hogy ezért nem várok dicséretet és aranyérmet sem. De szeretetet sem kaphatok érte és vállveregetést sem. A hűséggel nem vehetünk meg semmit, csak egyben tartjuk magunkat és ez ad keretet a szeretetünknek. 

#4 Hűtlenség

A megcsalás a kielégületlenség, a szomorúság, a tehetetlenség pillanatnyi mentőöveként szolgál, de csak egyszer kell belekapaszkodni, rögtön a hullámok között találjuk magunkat, amiből ez az aprócska mentőöv sem tud kimenteni minket. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg először is magunkban kell tisztázni néhány alapvető értéket. Nekem azt tanították, hogy bármit is teszünk, mindig úgy csináljuk, hogy gondoljunk bele, a másik hogy érezhet. Ez az egy mondat nagyon igaz, meg is jegyeztem egy életre, de a kivitelezést sok akadály nehezíti. Természetesen a megcsalás is két emberes mutatvány. Sosem szabad a harmadik személyt hibáztatni. Erről a témáról beszélgessünk most egy kicsit bővebben. 

#5 Ilyen egy ideális nő!

Amióta berobbantak életünkbe a magazinok, minden nőknek és férfiaknak szóló lap top3-as listájában szerepel az a téma, amiben a tökéletes nő nyomába eredhetünk. Igazság nincs, csak puhatolózás, de ezt is csak a férfiak hallgatására tudjuk fogni, hiszen az igazság náluk van. Úgy éreztem, hogy az elmúlt évek interjúi sokat segítenek abban, hogy ne tévedjek a fő szempontok felsorolásában. 

First Step Társkereső Iroda
Intelligens megoldás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére


 

 
   
 
© 2013 First Step Társkereső Iroda. Minden jog fenntartva  |  adatvédelem  |  impresszum  |  partnereink